دانلود سمینار آماده آثار فسخ قرارداد داورجمعه 18, آگوست 2023
دانلود سمینار آماده آثار فسخ قرارداد داور
سایت همیارپروژه یک پروژه بسیار کاربردی را در حوزه سمینار آماده آثار فسخ قرارداد داور انجام داده و آن را جهت دانلود شما عزیزان در سایت قرار داده است.این پروژه در انجام پروژه حقوق می تواند به شما بسیار کمک کند.جهت خرید و دانلود پروژه توضیحات زیر را مطالعه نمایید.
سمینار :
سمینار : درس گروهی یا هماندیشی یا همکاوی یا سمینار (به انگلیسی: seminar) نوعی درس در دانشگاهها است که استاد واحد ندارد و جلسات سخنرانی استادان حول موضوع خاصی است. دسته ای از دانشجویان که تحت نظر یک استاد در رشتهای خاص به تحقیق و تتبع میپردازند سخنرانیهایی در آن رشته ترتیب میدهند. از زمره اهداف برگزاری درس گروهی این است که دانشجویان را با نمونههای عملی مسائلی که در پژوهشهای میدانی و غیره پیش میآیند آشنا کنند. تعداد دانشجویان در جلسات درس گروهی معمولاً کمتر از کلاسهای عادی دانشگاه است.
توضیحات پروژه :
عنوان : سمینار آماده آثار فسخ قرارداد داور
شماره پروژه : ۴۶۵۳۷
گزارش : ندارد
توضیح :
این یک سمینار آماده شامل ۳۳ صفحه ورد با موضوع آثار فسخ قرارداد داور می باشد ، در ادامه قسمتی از این سمینار آورده شده است :
فسخ قرارداد داوری
فسخ یکی از اسباب سقوط تعهدات و قراردادها میباشد که مربوط به عقود لازم است در رابطه با ویژگی های فسخ آمده است: « فسخ انشای یک طرفه انحلال قرارداد و تعهد و در حقیقت مانند ابراء و اعراض، نوعی ایقاع است. که به وسیله توافق طرفین و یا مستقیماً به حکم قانون برای یک یا دو طرف قرارداد و یا شخص ثالث شناخته شده است. برای تحقق فسخ قصد، رضا و اهلیت لازم است و موجب میشود که عقد از زمان انشای فسخ منحل گردد و آثار آن قطع شود و به هیچ وجه تاثیری در وضعیت و آثار عقد نسبت به گذشته ندارد . لذا باید بیان داشت که قرارداد داوری هم مانند سایر عقود لازم میتواند در صورت پیش بینی حق فسخ توسط طرفین یا به حکم قانون فسخ شود همچنین ممکن است حق فسخ بر اساس خیارات به وجود آید ماده ٤٥٦ قانون مدنی بیان می دارد: « تمام انواع خیار در جمیع لازمه ممکن است موجود باشد مگر خیار مجلس و حیوان و تأخیر ثمن که مخصوص بیع ا است. بنابراین باید گفت تمامی خیارات در قرارداد داوری قابل اعمال است مگر خیارات مختص بیع از جمله خیار مجلس ، حیوان و تاخیر ثمن. و با اعمال حق فسخ در قرارداد داوری می توان به داوری و قرارداد ناشی از آن پایان داد.
قراردادی بودن داوری
نظریه قراردادی بودن داوری نقطه مقابل نظریه قضایی می باشد در نظریه قبل بیان داشتیم که قانون به قرارداد روح می بخشد به عبارت دیگر قانون قرارداد داوری را به رسمیت شناخته و شباهت کار قاضی و داور موجب ایجاد نظریه ی قضایی بودن داوری شده است همانگونه که در پیش گفتیم قرارداد داوری نقش موثری در داوری ایفا می نماید و در واقع این توافق طرفین است که به داور صلاحیت و اختیار رسیدگی می دهد به عبارتی بدون توافق طرفین داور نمی تواند در مورد اختلاف وارد رسیدگی گردد. در این زمینه بیان داشتهاند: رای داور درباره طرفین دعوی و قائم مقام آنها نافذ است، ولی این نفوذ فقط ناشی از حاکمیت اراده ایشان است. یکی از نویسندگان حقوقی در این زمینه گفته اند : است «در دکترین، نظریه غالب در مورد تعریف و تعیین ماهیت داوری همین است که آن را توافقی و قراردادی می داند» نویسنده دیگری در خصوص نظریه داوری بیان داشته اند: « به موجب نظریه قراردادی جوهر اصلی داوری قرادادی است که به صورت داوطلبانه بین طرفین منعقد شده است زمانی که طرفین توافق میکنند که اختلافات خود را از طریق داوری بین المللی حل و فصل کنند کسی آنها را به داوری مجبور نکرده است بلکه آنها توافق کردهاند که به این شیوه، اختلافات خود را حل نمایند » عده دیگری «داوری که دارای اختیار صلح باشد را از یک سو داور و از سوی دیگر وکیل در مصالحه معرفی مینماید. در توضیح این نظریه عده دیگری اظهار میدارند طبق این نظریه، نهاد داوری تکیه بر قرارداد دارد و داوران قدرتی به غیر از آنچه از قرارداد کسب مینمایند ندارند و تصمیم آنها تکمیل و به انجام رسانیدن قراردادی است که اجرای آن را تضمین مینماید نهاد داوری نمیتوان ماهیتی غیر از ماهیت قراردادی داد دیگری در دفاع از این نظریه ابراز می دارد : « از نظر حقوقی هم میتوان گفت که توافق طرفین در مراجعه به داوری یک نوع قرارداد خصوصی است که به حکم ماده ۱۰ قانون مدنی ایران الزامآور است و هر یک از طرفین بایستی به آثار و لوازم آن گردن نهاند.
با توجه به مطالب فوق به نظر می رسد که داوری وجود خود را از قرارداد و توافق طرفین میگیرد در واقع این اراده دو طرف قرارداد می باشد که قبل یا هنگام وقوع یا بعد از وقوع اختلاف ، موضوع را به داوری ارجاع می دهد و در خصوص حدود اختیارات داور ، قانون حاکم بر داوری ، روند رسیدگی چه از نظر شکلی و چه از نظر ماهوی اظهار نظر می نماید، و داوری صلاحیت خود را از هیچ محکمه ای نگرفته است اگرچه شباهت فی مابین داور و قاضی وجود دارد اما تفاوت هایی زیادی بین شخص قاضی و داور وجود دارد از جمله لازم نیست داور همه شرایط یک قاضی را داشته باشد و در ضمن داور کار خود را با توافق طرفین شروع میکند در واقع شروع ماموریت داور با توافق طرفین و بدون دخالت دستگاه قضایی است. در پایان این بحث می توان گفت که قرارداد داوری به داوری ماهیت داده همچون بدنی که روح در آن دمیده شده است بنابراین در ایران تمایل بر پذیرش نظریه قراردادی داوری است و حقوقدانان محترم برای داوری ماهیت قراردادی در نظر دارند.
تاثیر نسبت به طرفین قرارداد و سایر اشخاص
قرارداد داوری آثاری نسبت به طرفین و همچنین نسبت به سایر اشخاص دارد که در صورت فسخ قرارداد این آثار منتفی خواهند شد بنابراین ما اول به آثار آن نسبت به طرفین قرارداد میپردازیم و بعد بحث اشخاص دیگر را مطرح می نماییم.
نحوه خرید و دانلود فایل پروژه:
برای دانلود فایل های این پروژه ابتدا بروی دکمه خرید کلیک نمایید.
بعداز مشاهده فاکتور و پرداخت هزینه از طریق درگاه سایت لینک دانلود فایلهای پروژه“سمینار آماده آثار فسخ قرارداد داور”برای شما نمایش داده می شود.
فایلهای پروژه به صورت ۱۰۰% تست شده و تمامی فایل ها سالم می باشد.
سفارش پروژه مشابه :
درصورتی که پروژه ای مشابه دارید که میخواهید بصورت سفارشی برایتان انجام شود میتوانید به صفحه سفارش سمینار مراجعه کرده و پروژه خود را سفارش دهید.
خرید پروژه های مشابه :
سایت همیارپروژه صدها پروژه آماده سمینار را انجام داده و برای خرید با قیمت بسیار مناسب در سایت بارگذاری نموده است.برای مشاهده این پروژه ها میتوانید به صفحه سمینار های آماده و پروژه های آماده حقوق مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید