totop

سمینار روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگرپنج‌شنبه 30, مارس 2023

دانلود سمینار آماده

سمینار روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگر

سایت همیارپروژه یک پروژه بسیار کاربردی را در حوزه روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگر انجام داده و آن را جهت دانلود شما عزیزان در سایت قرار داد است.جهت خرید و  دانلود پروژه توضیحات زیر را مطالعه نمایید.

سمینار : 

سمینار : درس گروهی یا هم‌اندیشی یا همکاوی یا سمینار (به انگلیسی: seminar) نوعی درس در دانشگاه‌ها است که استاد واحد ندارد و جلسات سخنرانی استادان حول موضوع خاصی است. دسته ای از دانشجویان که تحت نظر یک استاد در رشته‌ای خاص به تحقیق و تتبع می‌پردازند سخنرانی‌هایی در آن رشته ترتیب می‌دهند. از زمره اهداف برگزاری درس گروهی این است که دانشجویان را با نمونه‌های عملی مسائلی که در پژوهش‌های میدانی و غیره پیش می‌آیند آشنا کنند. تعداد دانشجویان در جلسات درس گروهی معمولاً کمتر از کلاس‌های عادی دانشگاه است.

توضیحات پروژه :

عنوان : سمینار روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگر

گزارش : ندارد

توضیح :

این یک سمینار آماده شامل ۴۸ صفحه ورد با موضوع روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگر می باشد ، در پایین مقدمه ای از این سمینار آورده شده است :

مقدمه
بطور عمده مشخص شده است که يکي از عوامل تاثیرگذار در ايجاد بسياري از اختلالات اسکلتي-عضلاني ناشی از کار، وضعیت هاي بدنی است که فرد در حین انجام کار اتخاذ می نماید. از جمله عوامل ریسک شغلي موثر دیگر مي توان به نيرو، فرکانس، تکراري بودن حرکات، مدت زمان انجام کار و نظیر آن اشاره نمود. بطور ايده آل براي ارزيابي اختلالات اسکلتي-عضلاني ناشی از کار بايد کلیه اين عوامل ریسک اندازه گيري و ارزيابي شوند، ولي به علت فقدان دانش کافی در مورد تمام اين عوامل ریسک هنوز انجام اين کار دشوار می باشد. بنا براين ارزیابی نمودن هر یک از عوامل ریسک براي ارزیابی مواجهه بسیار مشکل مي باشد. علاوه بر اين اطلاعات موجود در خصوص “سطح مواجهه ايمن ” نیز اندک می باشد. به همين دلیل هنوز که هنوزه هیچگونه اتفاق نظری در رابطه با چگونگي تلفیق متغير ها و عوامل ریسک مختلف دخیل در بروز اختلالات اسکلتي-عضلاني ناشی از کار و اطلاق عنوان “دوز” در دست نمی باشد؛ و از آنجايي که عوامل ریسک مختلف اغلب با عملیات واقعي مرتبط می باشند، لذا مي توان بدون در نظر گرفتـن اين وابستـگي وضعيت بدن را ارزيابي نمود. بنابراين در مطالعات اپيدميولوژيکي، متغير ها و عوامل ریسک مواجهه به ندرت به صورت مداوم در نظر گرفته شده اند. سيستم “امتیازدهی” که در بسياري از تکنيک هاي مشاهده اي موجود است همگي فرضي بوده و نتيجه ارزيابي آنها فقط با سيستمهاي مشابه قابل مقايسه و تفسير مي باشد.

اندازه‌گیری دقیق مواجهه کارگران با عواملی که ممکن است در توسعه WMSDs نقش داشته باشد، هم برای اپیدمیولوژیست‌ها و هم برای ارگونومیست‌هایی که مطالعات تحقیقاتی انجام می‌دهند، اهمیت حیاتی دارد.

همچنین علاقه موازی متخصصان ارگونومی، پزشکان بهداشت حرفه ای، کارفرمایان، نمایندگان کارکنان و مقامات تنظیم کننده در اندازه گیری قرار گرفتن در معرض عوامل خطر شناخته شده به عنوان مبنایی برای برنامه های پیشگیری و کاهش خطر وجود داشته است. اکنون پذیرفته شده است که این برنامه ها باید بر اساس اصول ارگونومی پایه گذاری شوند و باید ارزیابی کل نگر از تمام عناصر سیستم کار را در بر گیرند تا بتوان به راه حل های بهینه دست یافت. این طیف از مسائل عمومی باید در نظر گرفته شود، مانند طراحی کار، رابط کار/تجهیزات، تنوع فردی (از جمله انگیزه)، نیازهای آموزشی، سازماندهی کار و الزامات قانونی [۱۳].

روش‌هایی برای ارزیابی قرار گرفتن در معرض عوامل خطر برای اختلالات اسکلتی (MSD) [1،۲۰]، توسعه یافته‌اند که بیشتر برای ارزیابی نواحی فوقانی بدن مانند پشت، گردن، شانه، بازوها و مچ دست است.

با وجود اين بعضي از سيستم ها تمایل به بررسي و کمي سازي و ارائه مواجهه کل مربوط به تلفیقی از عوامل ریسک مختلف دارند، ولي در حال حاضر مطالعات اپيدميولوژيکي براي تعيين ارتباط بين عوامل ریسک چندان کافي نمی باشد. در بعضي از مطالعات نشانه هاي امیدوارکننده اي دال بر نزدیکی امتیاز دهی به عوامل ریسک موجود يافت مي شود، ولي تعيين اين نکته که آيا اين امتیازات صحيح هستند، کاري بسیار سخت و شايد هم تا اندازه ای غير ممکن باشد. با این وجود سيستم امتیازدهی به عنوان راهکاری قابل قبول براي تعيين تعامل و ارتباط بين عوامل ریسک دخیل در بروز اختلالات اسکلتي-عضلاني ناشی از کار عمل نموده و ممکن است به عنوان تنها مرجع و راهکار در وضعیت فعلی با توجه به دانش موجود در نظر گرفته شود. شایان ذکر است قبل از اقدام به امتیاز دهی، در ابتدای امر بایستی به دقت ماهيت شغل شناسايي و ضمن بررسی وظايف موجود در شغل، آنالیز مشاغل بطور سلسله وار اجرا گردد و مشخص گردد که یک شغل خاص داراي چند وظيفه یا زیر وظیفه می باشد. ضمناً هر يک از اين وظايف و زیر وظایف، قبل از بکارگيري تکنيک ارزيابي مواجهـه، بايد بطور جداگانه مورد بررسي و آنالیز حرکتی قرار گيرند. همانطور که قبلاً اشاره گردید، امروزه ثابت شده است که اختلالات اسکلتي عضلاني ناشي از کار، با عوامل ریسکهاي شغلي مختلفی در ارتباط می باشند که از آن جمله مي توان به عوامل ریسکی نظیر نيرو، وضعیت بدنی، حرکات بدنی نامناسب و ارتعاش، عوامل استرس زای رواني و عوامل فردي و … اشاره نمود. در حال حاضر براي برآورد و ارزیابی مواجهه با عوامل ريسک دخیل در بروز اختلالات اسکلتي عضلاني ناشی از کار، روشهاي متنوعي وجود دارد. اين روشها شامل روشهاي مشاهده اي، روشهاي دستگاهي، روشهاي گزارش دهی فردی و سایر روشهای فیزیکی-رواني مي باشند. در اين دستورالعمل سعی بر آن است که به بررسي تکنيکهاي موجود براي برآورد بار فيزيکي (بر اساس وضعیت بدنی) و تکنيکهاي مربوط به مواجهه با عوامل ریسک اسکلتي عضلاني مر بوط به کار به طور کلي و مختصر پرداخته شود.

نحوه خرید و دانلود فایل پروژه:

برای دانلود فایل های این پروژه ابتدا بروی دکمه خرید کلیک نمایید.

بعداز مشاهده فاکتور و پرداخت هزینه از طریق درگاه سایت لینک دانلود فایلهای پروژه “سمینار روش های ارزیابی ریسک ارگونومی ومقایسه آنها با یکدیگر”برای شما نمایش داده می شود.

فایلهای پروژه به صورت ۱۰۰% تست شده و تمامی فایل ها سالم می باشد.

سفارش پروژه مشابه :

درصورتی که پروژه ای مشابه دارید که میخواهید بصورت سفارشی برایتان انجام شود میتوانید به صفحه سفارش سمینار مراجعه کرده و پروژه خود را سفارش دهید.

خرید پروژه های مشابه :

سایت همیارپروژه صدها پروژه آماده سمینار را انجام داده و برای خرید با قیمت بسیار مناسب در سایت بارگذاری نموده است.برای مشاهده این پروژه ها میتوانید به صفحه سمینار های آماده مراجعه نمایید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حق نشر برای همیارپروژه ❤️ مرجع انجام پروژه دورکاری و آنلاین ✔️ سایت انجام پروژه و استخدام فریلنسر در همه حوزه ها ، مهارت ها ، نرم افزارها و پروژه های برنامه نویسی محفوظ است.