totop

مدل هاي سيستم پيوسته در زمان در متلبپنج‌شنبه 20, مه 2021

متلب همیارپروژه

مدل هاي سيستم پيوسته در زمان در متلب

در ادامه آموزش های سایت همیارپروژه برنامه نویسی متلب ارائه خواهد شد .آموزشها از مقدماتی تا پیشرفته ادامه دارد و ما به شما کدنویسی در نرم افزار متلب را رایگان یاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.

انجام پروژه متلب

مدل هاي سيستم پيوسته در زمان در متلب

مدل سيستم هاي پيوسته در زمان:

اين مدل ها نشان دهنده سيستم ها فيلترهاي آنالوگ هستند. بسياري از مدل هاي گفته شده در بالا براي سيستم هاي گسسته مانند مدل صفر و قطب ، تابع تبديل و بسط به توابع جزيي براي نمايش سيستم هاي پيوسته نيز به كار مي روند . براي تبديل بين روش هاي مختلف مدل سيستم خطي مي توان از  دستورات ارائه شده در جدول ۱-۱ استفاده كرد . ستون اول نشان دهنده مدل مبدأ و سطر اول نشان دهنده مدل هاي مقصد است .

matlabمتلب

 

توجه شود كه تبديل از يك ساختار فيلتر به مدل هاي ديگر ممكن است نتايج متفاوتي داشته باشد كه دليل اين امر دقت محدود رياضي كامپيوتر و تغييرات در زمان گرد كردن اعداد است .

تبديل فوريه گسسته در متلب

تبديل فوريه گسسته يا DFT يكي از ابزراهاي اساسي در پردازش سيگنال هاي ديجيتال است. اساس جعبه ابزار  پردازش سيگنال تبديل فوريه سريع FFT كه همان DFT است كه زمان اجراي آن كاهش يافته است . توابع fft و ifft براي محاسبه تبديل فوريه گسسته و معكوس آن استفاده مي شود . فرض كه داده ورودي به x,fft باشد ، در خروجي تبديل يافته آن ، y است كه با آن هم طول بوده و تبديل فوريه گسسته آن  در فركانس هاي هم فاصله حول دايره واحد مي باشد . براي مثال يك بردار سيگنال زمان به شكل زير را در نظر بگيريد :

matlabمتلب

تبديل DFT سيگنال و دامنه و فاز دنباله خروجي آن به شكل زير هستند :

matlabمتلب

براي رسم دامنه و فاز از دستورات زير استفاده مي شود :

دومين پارامتر ورودي تابعfft معرف تعداد نقاطي است كه DFT در آن ها نشان داده مي شود .

matlabمتلب

اگر n  از تعداد نقاط دنباله ورودي بيشتر باشد ، fft عمل  zero padding را انجام مي دهد و اگر كمتر باشد تعدادي از نقاط حذف مي شوند.

matlabمتلب

طراحي و پياده سازي فيلتر در matlab

طراحي فيلتر  به معني ساخت ضرايب است به نحوي كه بعضي از ملزومات فيلتركردن را برآورده كند . پياده سازي فيلتر  به معني انتخاب و به كار بردن يك ساختار فيلتر  خاص روي اين ضرايب است . تنها پس از طراحي و پياده سازي فيلتر  است كه مي توانيد داده را فيلتر  كنيد . دراين بخش طراحي و پياده سازي فيلتر بررسي خواهد شد .

هدف از طراحي فيلتر  ايجاد تغييرات وابسته به فركانس در دنباله داده است . براي مثال لازم است كه نويز ۳۰Hz را از يك دنباله داده كه با نرخ ۱۰۰Hz نمونه برداري شده حذف كرد كه بيان كننده يك مساله كلي است . براي فيلتر  مورد نياز بيان شده در بالا ، معمولاً يك فيلتر باتروث مناسب است براي طراحي يك فيلتر باتروث درجه ۵ پايين گذربا فركانس قطع ۳۰Hz و اعمال آن  به داده x به شكل زير عمل مي شود :

matlabمتلب

مولفه دوم در تابعbutter نشان دهنده فركانس قطع است كه به نصف فركانس نمونه برداري نرماليزه شده است

در اینجا آشنایی با نرم افزار متلب بخش صد و سی و ششم به پایان رسیده است و در آموزش های بعدی به مباحث دیگر آموزش متلب می پردازیم. همچنین از شما مخاطبین عزیز سایت همیارپروژه دعوت می کنم که برای انجام پروژه متلب خود آموزش های ما را دنبال نمایید.

نویسنده: زهرا رستمی

جهت سفارش پروژه به لینک زیر مراجعه نمایید :
همچنین می توانید برای ارتباط سریعتر با شماره و آیدی تلگرام زیر تماس حاصل کنید :
۰۹۱۲۹۵۴۰۱۲۲ – آیدی تلگرام : @fnalk

از طریق کلیک برروی آیکن های زیر میتوانید پروژه خود را در تلگرام و یا واتساپ برای ما ارسال کنید:

ثبت سفارش در واتس آپ ثبت سفارش در تلگرام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حق نشر برای همیارپروژه ❤️ مرجع انجام پروژه دورکاری و آنلاین ✔️ سایت انجام پروژه و استخدام فریلنسر در همه حوزه ها ، مهارت ها ، نرم افزارها و پروژه های برنامه نویسی محفوظ است.