totop

بدهکاری و بستانکاری در حسابداریشنبه 31, اکتبر 2020

حسابداری همیار پروژه

بدهکاری و بستانکاری در حسابداری

در ادامه آموزش های سایت همیارپروژه آموزش حسابداری ارائه خواهد شد .آموزشها از مقدماتی تا پیشرفته ادامه دارد و ما به شما رشته حسابداری را یاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.

آموزش حسابداری

بدهکاری و بستانکاری در حسابداری

در سیستم حسابداری دو طرفه , هر معامله به مبلغ بدهکار و بستانکار مساوی در دفتر ثبت می شود و اگر درست مانده گیری شده باشند جمع مانده های بدهکار حسابهای دفنر کل باید با جمع مانده های بستانکار مساوی باشد.

یکی از وسایلی که حسابداران بر ای آزمون صحت مدرک حسابداری مورد استفاده قرار می دهند , تراز آزمایشی است.

تراز آزمایشی فهرستی است از مانده حسابهای دفتر کل که معمولا ” در پایان هر ماه ” تهیه می شود.

تهیه تراز آزمایشی به حسابداران امکان می دهد که از تساوی جمع مانده های بدهکار با جمع مانده های بستانکار اطمینان حاصل نماید.

تراز آزمایشی یک جدول دو ستونی است که مانده های حسابهای دفتر کل در آن نوشته می شود.

تراز آزمایشی دو هدف کلی زیر را تامین می کند

  • اثبات تساوی اقلام بدهکار و بستانکار دفتر کل
  • فراهم کردن اطلاعات لازم برای تهیه گزارشهایمالی پایان دوره                                                                                                                          تهیه تراز آزمایشی چهار ستونی در رفع برخی اشتباهات , موثر و در رفع برخی از اشتباهات دیگر ناموثر است.

بسط معادله اساسی حسابداری

سرمایه گذاری مجدد و برداشت مجدد و برداشت صاحب واحد تجاری

از جمله رویداد هایی که منجربه تغییر حق مالی صاحب سرمایه می شود سرمایه گذاری مجدد و برداشت صاحب واحد تجاری است.

سرمایه گذاری مجدد

سرمایه گذاری مجدد به معنای آن است که صاحب موسسه با آوردن پول یا مال دیگری , دارائی موسسه متعلق به خود را افزایش دهد . سرمایه گذاری مجدد, دارایی یک موسسه را افزایش می دهد در مقابل طرف دیگر معادله حسابداری , افزایش می یابد.

برداشت

برداشت به معنای آن است که صاحب یک موسسه برای مصارف شخصی پول یا مال دیگری را از داراییهای موسسه متعلق به خود را از محل وجوه نقد موسسه پرداخت کند.از آنجا که برداشت باعث کاهش سرمایه می شود, قواعد بدهکار و بستانکار کردن آن عکس حساب سرمایه می باشد.

در آمد و هزینه

مفهوم درآمد

در آمد, بهای کالای فروش رفته و یا خدمات انجام شده است هنگامی که موسسه ای خدماتی را انجام یا کالایی را به مشتریان تحویل می دهد , پول یا دارایی دیگری از آنان دریافت می کند ورود این پول یا دارایی را به موسسه درآمد می گویند. مبلغ در آمد در هر معامله ای از طریق ارزش دارایی یا داراییها ی که در ازای آن به دست می آید.

در آمد موجب افزایش سرمایه می شود. ورود پول یا ایجاد مطالبات ناشی  از انجام خدمات, جمع دارایی یک موسسه را افزایش می دهد, در طرف دیگر معادله حسابداری , بدهی را تغییر نمی دهد اما سرمایه را به مبلغی معادل افزایش حاصل در جمی دارایی بالا می برد.درامد عبارت است از افزایش ناخالص در سرمایه که ناشی از فعالیت های انتفاعی باشد.برای هر یک از منابع درامد باید حسابی جداگانه در دفتر کل افتتاح شود و عنوان هر حساب باید حاکی از منبع درآمد باشد. 

نحوه ثبت درآمد

چون درآمد موجب افزایش سرمایه می شود نحوه ثبت افزایش و کاهش آن مثل حساب سرمایه است.یعنی زمانی که درآمد افزایش پیدا می کند, حساب درآمد بستانکار می شود.

در اینجا آشنایی با رشته حسابداری بخش ششم به پایان رسیده است و در آموزش های بعدی به مباحث دیگر رشته حسابداری می پردازیم. همچنین از شما مخاطبین عزیز سایت همیارپروژه دعوت می کنم که برای انجام پروژه های حسابداری خود آموزش های ما را دنبال نمایید.

 

 

نویسنده : زهرا رستمی

جهت سفارش پروژه به لینک زیر مراجعه نمایید :
همچنین می توانید برای ارتباط سریعتر با شماره و آیدی تلگرام زیر تماس حاصل کنید :
۰۹۱۲۹۵۴۰۱۲۲ – آیدی تلگرام : @fnalk

از طریق کلیک برروی آیکن های زیر میتوانید پروژه خود را در تلگرام و یا واتساپ برای ما ارسال کنید:

ثبت سفارش در واتس آپ ثبت سفارش در تلگرام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حق نشر برای همیارپروژه ❤️ مرجع انجام پروژه دورکاری و آنلاین ✔️ سایت انجام پروژه و استخدام فریلنسر در همه حوزه ها ، مهارت ها ، نرم افزارها و پروژه های برنامه نویسی محفوظ است.