totop

آشنایی با نرم افزار کریر Carrier HAPچهارشنبه 25, آگوست 2021

آشنایی با نرم افزار کریر Carrier HAP

در ادامه آموزش های سایت همیارپروژه نرم افزار Carrier HAP ارائه خواهد شد .آموزشها از مقدماتی تا پیشرفته ادامه دارد و ما به شما  در نرم افزار Carrier HAP را یاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.

 

آشنایی با نرم افزار کریر Carrier HAP

كنترل دما، رطوبت، سرعت هوا، میزان اكسيژن هوا، آلودگي میكروبي هوا برعهده مهندسان مكانيك سيالات ( و يا تاسيسات ) می‏‏باشد كه روش‏های كنترل اين موارد در درس تهويه مطبوع بررسي می‏‏شود. كنترل میزان آلودگي صوتي هم برای آسايش انسان لازم می‏باشد، ولی ‏این موضوع جزو مباحث مربوط به تهویه مطبوع نمی‏باشد. بدن هر انسان نياز به دفع گرما دارد كه در حالت‏هاي مختلف مقدار آن فرق می‏‏كند.

امروزه وجود تجهیزات کامپیوتری با سرعت پردازش بالا و پیشرفت‌های چشمگیر علمی در زمینه محاسبات عددی و دینامیک سیالات محاسباتی، استفاده از نرم‌افزارهای عددی به یکی از ابزارهای رایج بین محققین تبدیل شده است. استفاده از نرم‌های عددی سرعت و دقت محاسبات را بالا برده و همچنین آنالیز فضاهای پیچیده را نیز ممکن ساخته است. با کمک این ابزار، حل ناپایای جریان نیز امکان‌پذیر شده است. در صورتی‌که در روش محاسبات دستی، حل ناپایای مسائلی همچون طراحی سیستم تهویه مطبوع نیاز به محاسبات زیادی داشته که این امر زمان حل را بسیار بالا خواهد برد.

از جمله نرم‌افزارهای مرتبط با طراحی سیستم‌های تهویه می‌توان به نرم‌افزارهای دینامیک سیالات محاسباتی از جمله فلوئنت و CFX اشاره کرد. در این نرم‌افزارها با مدل‌سازی ۳بعدی هندسه مورد نظر، ساختار جریان در تک تک فضاهای مدل‌سازی شده محاسبه خواهد شد. لذا از این ابزار می‌توان برای بهینه‌سازی موقعیت دریچه‌ها، دبی هوای عبوری و … استفاده نمود. مدل‌سازی ۳ بعدی فضاها، ایجاد شبکه و شبیه‌سازی عددی نیازمند وجود کامپیوتر با سخت‌افزار به روز می‌باشد. در این روش مدل‌سازی هندسه با جزئیات بیشتر منجر به افزایش زمان حل خواهد شد.

استفاده از نرم‌افزارهای محاسباتی از قبیل هپ (کریر) و Design Builder از دیگر نرم‌های کاربردی در زمینه تهویه مطبوع می‌باشد. این نرم‌افزارها به دلیل داشتن کتابخانه خواص مواد و برخی اطلاعات هواشناسی، کار طراحان سیستم تهویه مطبوع را راحت‌تر کرده‌ است. این نرم‌افزارها به سخت‌افزار کامپیوتری با تجهیزات پیشرفته نیاز نداشته و زمان حل آن‌ها نیز کوتاه می‌باشد. در این فصل از کتاب، به دلیل استفاده متدوال از نرم‌افزار کریر در زمینه طراحی سیستم‌های تهویه مطبوع، بخش‌ها و قابلیت‌های مختلف این ابزار مهندسی معرفی می‌گردد.

معرفی نرم‌افزار کریر

نرم‌افزار هپ که در ایران بیشتر با عنوان کریر شناخته می‌شود یک ابزار کامپیوتری است که در طراحی سیستم‌های تهویه مطبوع توسط مهندسین استفاده می‌شود. این نرم‌افزار دو ابزار اصلی در اختیار مهندسین قرار می‌دهد. ابزار اول برای تخمین بار حرارتی و برودتی، و تعیین سیستم تهویه مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابزار دوم، امکان محاسبه میزان انرژی مصرفی و هزینه انرژی مصرفی را فراهم می‌سازد. در ‏شکل زیر شمای کلی از نرم‌افزار نشان داده شده است

کریر

در اینجا آشنایی با نرم افزار کریر بخش اول به اتمام رسیده است و در آموزش های بعدی به مباحث دیگر آموزش Carrier HAP می پردازیم. همچنین از شما مخاطبین عزیز سایت همیارپروژه دعوت می کنم که برای پروژه کریر خود آموزش های ما را دنبال نمایید.

نویسنده : زهرا رستمی

جهت سفارش پروژه به لینک زیر مراجعه نمایید :
همچنین می توانید برای ارتباط سریعتر با شماره و آیدی تلگرام زیر تماس حاصل کنید :
۰۹۱۱۷۹۸۳۷۰۹– آیدی تلگرام : @fnalk

از طریق کلیک برروی آیکن های زیر میتوانید پروژه خود را در تلگرام و یا واتساپ برای ما ارسال کنید:

ثبت سفارش در واتس آپ ثبت سفارش در تلگرام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حق نشر برای همیارپروژه ❤️ مرجع انجام پروژه دورکاری و آنلاین ✔️ سایت انجام پروژه و استخدام فریلنسر در همه حوزه ها ، مهارت ها ، نرم افزارها و پروژه های برنامه نویسی محفوظ است.